den lilla familjecampingen med den stora servicen och höga standarden. Vi har öppet 1 April – 8 November. Campingen ligger i Bolmens samhälle direkt vid sjön Bolmen. En perfekt plats för Dig som vill bo mitt i naturen. Vi har 40 platser för tält, husbilar eller husvagnar, 30 elplatser och 5 stugor. varav 3 mindre med pentry, varmt och kallt vatten, 4 bäddar samt 2 större med 2 sovrum, dusch och toalett, kök och vardagsrum med kamin, ligger ca 15 m från sjön Bolmen. Vi jobbar för miljötänkande och har bland annat källsortering.

Våra stugor

collage_stugaVåra campingstugor är välutrustade med bland annat pentry med varmt och kallt vatten. De är vinterbonade och är på 16 m² invändigt, de större 48 m².

Här får du det lugn och den ro du behöver under din semester!

Tält, husvagn eller husbil?

Du väljer bland ett 40-tal platser för tält, husvagn eller husbil, där 30 av platserna har tillgång till el.

Du bor naturskönt och vaknar på morgonen till fågelkvitter och kan ta en tidig fisketur, morgonpromenad eller ett morgondopp i Bolmen.

Vill du ha en aktiv semester kan du välja mellan fiske, kanoting, cykla, simma och vandra. Ni kan hyra båtar, båtmotorer, cyklar, kanoter och fiskeredskap hos oss. Har ni egen båt kan vi ordna hamnplats till er. Vi har också tennis campingen.

Barnvänligt

Vi har en egen lekplats där barnen kan träffas, badplatsen ligger på gångavstånd från campingen.

vinterstugaVinter!

Stugorna är även anpassade för vinterbruk.