.. den lille familiecamping med den store service og høj standard. Vi har åben 1. April – 8. November, i den øvrige tid efter aftale. Campingpladsen ligger i Bolmens distrikt direkte ved søen Bolmen. En perfekt plads for dig som vil bo midt i naturen. Vi har 40 pladser for telt, motorcampere eller campingvogne, 30 el-pladser og 5 veludstyrede campinghytter. Vi er miljøbevidste og har blandt andet affaldssortering.

Vore campinghytter

collage_stugaVore campinghytter er veludstyret med blandt andet pantrykøkken med varmt og koldt vand. De er vinterisolerede og er på 16 m2 indvendigt.

Her for du det lunt og den ro du har brug for under din ferie!

 

 

 

Telt, campingvogn eller motorcamper?

Du kan vælge mellem 40 pladser for telt, campingvogn eller motorcamper, hvoraf 30 af pladserne har mulighed for el-tilslutning.

Du bor naturskønt og vågner om morgenen til fuglekvidren og kan tage en tidlig fisketur, morgentur eller et morgenbad i Bolmen.

Vil du have en aktiv ferie kan du vælge mellem enten at fiske, sejle med kano, cykle, svømme eller vandre. Du kan leje både, bådsmotorer, cykler, kanoer og fiskeudstyr af os. Hvis du vil medbringe egen båd er vi behjælpelig med at ordre en liggeplads til dig. Vi har også tennis-, beachvolleybana på campingpladsen..

Børnevenligt

Vi har en egen legeplads hvor børnene kan mødes, og badepladsen kan nemt nås til fods.

vinterstugaVinter!

Hytterne er indrettet som helårshytter.