..de kleine familiecamping met de grote service en de vele extra’s. Wij zijn van 15. April – 23. November geopend. De camping ligt in het dorp Bolmen, vlak aan het meer. De perfecte plek voor mensen die in de natuur willen verblijven. We hebben 40 plaatsen voor tenten, campers of caravans, 30 electriciteitsaansluitingen en 5 goed uitgeruste campinghuisjes (stugor). Wij zijn milieubewust en doen onder meer aan afvalsortering.

Onze huisjes

collage_stugaOnze campinghuisjes zijn goed uitgerust en hebben onder andere een keukentje met warm en koud stromend water. Ze zijn ook geschikt om ’s winters te bewonen en hebben een oppervlakte van 16 m².

Bij ons krijgt u de rust die u toekomt tijdens uw vakantie!

Tent, caravan of camper?

U kunt kiezen uit een 40-tal plaatsen voor tenten, caravans of campers, waarvan er 30 een electriciteitsaansluiting hebben. U verblijft midden in de natuur, wordt ’s ochtends wakker met het zingen van de vogels, kunt vroeg uit vissen gaan, een ochtendwandeling maken, of een frisse duik nemen in het Bolmenmeer.

Als u een actieve vakantie zoekt, kunt u bij ons kiezen uit vissen, kanoën, fietsen, zwemmen en wandelen. U kunt bij ons boten huren, buitenboordmotoren, fietsen, kano’s en visuitrusting. Als u uw eigen boot heeft, kunnen we voor u een aanlegplaats regelen.

Kindvriendelijk

We hebben een eigen speelplaats, waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten; het strandje ligt op loopafstand van de camping.

Boeken

Voor boekingen stuur een email naar info@bolmen.com.

Prijzen 2023

Prijzen/Nacht

Laag:

(28.4.-18.6.+28.8.-14.10.)

Hoog:

(19.6.-27.8.)

Camper/ Caravan (tot 4 personen)

230 SEK

280 SEK

Auto/tent (2 personen)

200 SEK

250 SEK

Auto/tent (3-4 personen)

230 SEK

280 SEK

Fiets/Motorfiets/tent

110 SEK

160 SEK

Toeslag voor extra persoon, bovenop bovenstaande

20 SEK

20 SEK

Extra tent voor camper/caravan

40 SEK

40 SEK

Groepen met tenten per persoon/dag (Wandelaars, kanovaarders, fietsers, enz.)

70 SEK

70 SEK

Elektriciteitskosten worden per dag toegevoegd

70 SEK

70 SEK

Elke 7e nacht is gratis als dank. 🙂