Christers bilder 2005 058Vi har omkring 20 kanoer til udlejning. Du kan vælge at udforske søen Bolmen med sine 365 øer. Du kan vælge mellem en lille halvdagstur i den sydlige del af søen mellem de maleriske øer eller en længere tur. En weekendtur eller endda op til 14 nætter på søen er et eventyr i sig selv.

Der er sovepladser overalt i søen. Nogle med toiletter, bålpladser, brænde og vandforsyninger. Eller naturlige øer med mulighed for at komme så tæt på naturen som muligt. Vi udlejer også telte, liggeunderlag, Trangia storm køkken, vandtætte tasker og bagagecontainere.

Strækningerne er overkommelige både for nybegyndere som også for øvede kanuter.

Det er en oplevelse at padle!

Hvis du vil ud at sejle i kano kan du vælge enten at blive på søen Bolmen eller at få en tur på Bolmåen og Lagaåen til Laholm. Hele vejen er der med jævne afstande indrettet lejrpladser. Der findes sovesteder, ildsteder, brenne og drikkevand. Man kan både købe kanokort eller topografiske kort. Vores pris inkluderer et kanokursus, hvor vi både gennemgår paddelteknik og sikkerhed, hvordan du pakker kanoen – ja alt hvad du bør vide før du starter.

Booking eller spørgsmål

Send et brev, en fax eller e-mail med efterspørgsel, bestilling eller for at få et tilbud.

Adresserne finder du helt nede på denne side. Mere information finder du på vores kontaktside!

Hjertelig velkommen!