2013-06-14 418

Velkommen til at fiske og til en aktiv ferie ved søen Bolmen. I Bolmen findes de fleste attraktive ferskvandsfisk, f. eks. gedde, aborre, skælfisk, suder. Naturaktiviteterne i området er egnet for de fleste.

Sportfiske-Eldorado

2013-06-14 396Vores anlæg findes i Bolmen distrikt, ca. 130 km fra Helsingborg og 60 km fra Halmstad.

1998 hade vi 20 års jubilæum.

Hos os bor du direkte ved søen, enten på campingpladsen eller i en af vores velindrettede hytter for op til 8 personer. Dem som ikke fisker kan forlyste sig med at ro, cykle, bade, samle bær og svampe eller bare slappe af i den naturskønne omgivelse.

De sprog vi forstår og taler er: Svensk, dansk, engelsk og tysk..

Servicebutik for sportfiskeintresserede!

I højsæsonen driver vi en lille servicebutik, hvor du blandt andet kan købe dine dagligvarer, fiskekort, fisketilbehør m.m. Vi hjælper dig gerne mht. fiskemetoder og valg af madding osv. Vi er selv entusiastiske sportfiskere! Bolmen er Sveriges 10ende størte sø, her findes de fleste attraktive ferskvandsfisk, f. eks. gedde, aborre, ål, skælfisk, suder. Vi har også kort, hvorpå du kan se hvornår du bedst kan fange hvilken fiskeart. Du kan også fiske om vinteren, hvis vejret tillader det. Et par få kilometer herfra findes der også et laksfangstområde.

Den sydlige del af søen Bolmen og Bolmen distrikt

2013-06-14 392

Her i den sydlige del findes de fleste øer, som giver læ for vinden, så du kan tage ud næsten hver dag. I Bolmen distrikt findes en bådrampe og en gæstehavn, hvor du kan leje en liggeplads under dit ophold her. Der findes også søkort over Bolmen, hvor du kan se fartruter og mere.

Interesseret i en professionel fiskeguide, der kender søen Bolmen?

https://www.fishingchartersweden.com/