Christers bilder 2005 058We hebben Canadese kano’s te huur. U kunt een rondvaart maken op het Bolmenmeer. U kunt kiezen tussen een kleine tour van een halve dag in het zuidelijke deel van het meer tussen de pittoreske eilanden of een langere tour. Een weekendtour of zelfs maximaal 14 nachten op het meer is een avontuur op zich.

Overal in het meer zijn ligplaatsen. Sommige met toiletten, vuurkorven, hout- en watervoorzieningen. Of natuurlijke eilanden met de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen. Wij verhuren ook tenten, slaapmatjes, Trangia storm keuken, waterdichte tassen en bagagecontainers.

De routes zijn geschikt voor zowel beginners als geoefende roeiers.

Roeien is een belevenis!

Als u wilt roeien, kunt u kiezen om in het Bolmenmeer te blijven, of om de riviertjes Bolmån en Lagan af te varen naar Laholm. Langs de hele route vindt u regelmatig aanlegplaatsen voor kanoërs. Daar vindt u vuurplaatsen, hout, drinkwater en afvalbakken. Er zijn zowel kanokaarten als ook topografische kaarten van het gebied te koop. Bij de prijs inbegrepen zit een kanocursus, waar we u onder meer roeitechniek zullen leren, veiligheidsmaatregelen, hoe u uw kano moet bepakken – ja, alles wat u moet weten voordat u vertrekt.

Boekingen of vragen

Stuur ons een brief, een fax of een E-mail met uw vraag, bestelling, of verzoek om offerte.

De addressen vindt u onderaan deze pagina.

Meer informatie vindt u op onze contactpagina!
Hartelijk welkom!