..de kleine familiecamping met de grote service en de vele extra’s. Wij zijn van 1 mei tot 30 september geopend, en de rest van het jaar na boeking. De camping ligt in het dorp Bolmen, vlak aan het meer. De perfecte plek voor mensen die in de natuur willen verblijven. We hebben 40 plaatsen voor tenten, campers of caravans, 30 electriciteitsaansluitingen en 5 goed uitgeruste campinghuisjes (stugor). Wij zijn milieubewust en doen onder meer aan afvalsortering.

Onze huisjes

collage_stugaOnze campinghuisjes zijn goed uitgerust en hebben onder andere een keukentje met warm en koud stromend water. Ze zijn ook geschikt om ’s winters te bewonen en hebben een oppervlakte van 16 m².

Bij ons krijgt u de rust die u toekomt tijdens uw vakantie!

 

 

 

Tent, caravan of camper?

U kunt kiezen uit een 40-tal plaatsen voor tenten, caravans of campers, waarvan er 30 een electriciteitsaansluiting hebben. U verblijft midden in de natuur, wordt ’s ochtends wakker met het zingen van de vogels, kunt vroeg uit vissen gaan, een ochtendwandeling maken, of een frisse duik nemen in het Bolmenmeer.

Als u een actieve vakantie zoekt, kunt u bij ons kiezen uit vissen, kanoën, fietsen, zwemmen en wandelen. U kunt bij ons boten huren, buitenboordmotoren, fietsen, kano’s en visuitrusting. Als u uw eigen boot heeft, kunnen we voor u een aanlegplaats regelen. We hebben tevens een tennis- en een jeu de boule-baan en een beachvolleybalveld op de camping.

Kindvriendelijk

We hebben een eigen speelplaats, waar de kinderen elkaar kunnen ontmoeten; het strandje ligt op loopafstand van de camping.

vinterstugaVinter!

De huisjes zijn gemaakt om tevens in de winter te kunnen worden bewoond.